Traduceri Autorizate

Traduceri Autorizate București. Cauți un traducător autorizat? Ai nevoie de traduceri legalizate, apostilate sau supralegalizate? Ai ajuns unde trebuie, Biroul de traduceri autorizate Adelvi Traduceri este soluția problemelor tale! 

Poate ești student și ai nevoie de legalizări pentru dosarul de studii, poate dorești să pleci în străinătate și îți trebuie acte oficiale sau poate ai un business iar succesul contractelor tale depinde de promptitudinea traducerilor. Oricare ar fi situația ta, cu noi îți rezolvi problemele rapid, competent și avantajos. 

Traduceri Legalizate Sector 1 – Birou Traduceri București 

Știm că Bucureștiul poate fi amețitor de aglomerat iar timpul tău este extrem de prețios, așa că ne-am ales o locație ultra-centrală, la numai două minute de stația de metrou Piața Romană. Din orice parte a orașului vii, ne găsești în pasajul coloanelor, la numărul 9, scara C, etaj 2, ap. 5, interfon 05, vis-à-vis de A.S.E. 

Te vom întâmpina cu zâmbetul pe buze și pregătiți pentru a prelua sarcinile de lucru. Echipa noastră de traducători este experimentată, flexibilă și înțelege ritmul cotidian contemporan. Te asigurăm că ceea ce agreăm împreună rămâne bătut în cuie. Noi nu avem costuri ascunse, comisioane sau reguli nediscutate. Ne-am câștigat locul în piața românească prin seriozitate și onestitate, iar proiectele finale livrate au fost 100% în concordanță cu nevoile tale. 

Birou Traduceri Autorizate & Legalizate 

Nu ești în România dar trebuie să obții acte de stare civilă? Noi punem la dispoziția românilor din diaspora o serie de servicii pentru obținerea următoarelor documente din țară: certificat de naștere/căsătorie/deces; certificat de celibat; cazier judiciar din România; obținere duplicat de pe certificatul de divorț; înscrierea actelor de stare civilă emise de autoritățile străine în registrele de stare civilă române. 

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi: Birou Adelvi Traduceri, fie la adresa de e-mail adelvitraduceri@yahoo.com, fie la numărul de telefon 004 0787 555 833. De peste 10 ani rezolvăm cu profesionalism solicitările tale, căutând soluții creative potrivite fiecărui client în parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *