Antica

Cele mai bune modalități de a-ți întreține barba

Credeți sau nu, să lași să-ți crească barba este cel mai ușor, pentru a avea o barbă minunată și impresionantă este o altă poveste. În primul rând trebuie să ai răbdare. Este nevoie de aproximativ două săptămâni pentru a vedea modelul de creștere a părului și de două săptămâni în plus pentru a obține o creștere semnificativă. Dar nu poți avea un păr facial cu aspect deosebit fără o întreținere adecvată a bărbii. Și, din păcate, majoritatea bărbaților nu știu cum să aibă grijă de barba lor. De aceea, unii bărbați își lasă să crească barba, au răbdare până când ajunge la o lungime decentă și apoi o rad pentru că nu arată bine.

Întreținerea bărbii trebuie să facă parte din programul tău zilnic. Grija pentru barba ta va include, probabil, drumuri la frizer și cheltuieli pentru lucruri cum ar fi perii, uleiuri de barbă, șampoane speciale pentru barbă și balsam. Este nevoie doar de un pic de angajament, iar rezultatele vor fi de necrezut. Citiți mai departe pentru a descoperi sfaturi de întreținere a bărbii oferite de stiliști care vă vor ajuta să vă mențineți părul facial în formă maximă precum și o listă prețuri frizerie bărbați.

Întreținerea bărbii – Îngrijire și sfaturi

1.         Spălați-vă barba în mod regulat

Trebuie să vă spălați barba în mod regulat pentru a o menține sănătoasă. Spălarea bărbii ajută la îndepărtarea particulelor de praf, a pielii moarte și a altor resturi, cum ar fi particulele de alimente și băuturi. Ține cont de faptul că părul de pe față și cel de pe cap sunt diferite, la fel și pielea care îl înconjoară. Ar trebui să utilizați întotdeauna produse dedicate pentru întreținerea bărbii. Un șampon pentru barbă trebuie utilizat o dată sau de două ori pe săptămână. Spălarea bărbii mai des poate usca firele de păr, ceea ce va duce la încrețire, mâncărime și vârfuri despicate.

2.         Utilizați uleiuri speciale pentru barbă

Uleiul pentru barbă este un produs must-have în regimul zilnic de întreținere a bărbii. Este un produs folosit pentru a suplimenta uleiurile naturale din piele. Hidratează pielea feței, precum și părul facial.

Momentul potrivit pentru a aplica uleiul este după un duș, astfel încât umiditatea suplimentară din aer să ajute la hidraterea foliculului de păr. Ar trebui să aplicați uleiul din două în două zile sau chiar zilnic dacă locuiți într-un climat uscat. Un alt lucru de reținut este că ar trebui să încercați să utilizați produse naturale. Cu cât pui mai multe substanțe chimice pe față, cu atât este mai mare șansa de a-ți irita pielea.

3.         Tundeți barba

Tunsul este esențial dacă doriți să vă păstrați barba în formă maximă. Cu siguranță ar trebui să facă parte din rutina ta de întreținere a bărbii. Prima tăietură este întotdeauna cea mai grea, dar vă puteți remodela barba cu ușurință dacă urmați sfaturile stilistului. Această parte a rutinei de întreținere a bărbii va necesita unele instrumente, cum ar fi o perie și un trimmer electric. Dacă nu sunteți îndemânatic este mai bine să apelați la serviciile frizeriei preferate, este mai sigur așa.Tunderea, ca parte a întreținerii bărbii, este mai importantă pentru barba mai scurtă sau în stadiile incipiente ale creșterii.

4.         Utilizați balsam special pentru barbă

Puteți utiliza balsam pentru condiționare și styling. Un balsam pentru barbă este similar cu uleiul de barbă, deci nu trebuie să le folosiți pe amândouă în același timp. Chiar dacă este ceva mai greu decât uleiul, balsamul de barbă este produsul potrivit dacă optezi pentru o textură mai grea. Utilizarea balsamului de barbă ca parte a rutinei de întreținere a bărbii poate ajuta la prevenirea mătreții bărbii și pentru a vă menține părul facial hidratat și cu aspect sănătos. Vremea rece sau uscată poate face ravagii asupra bărbii.

5.         Folosește o perie pentru barbă

Majoritatea experților recomandă utilizarea unei perii pentru barbă, deoarece părul său are o textură specială care ajută la îndepărtarea prafului și a murdăriei în timp ce vă lăsați părul să crească în direcția corectă. Periajul mustăților este de asemenea o parte esențială a întreținerii. Peria este un instrument eficient de styling și îți menține firele de păr îmblânzite, distribuie uleiurile naturale ale pielii și/sau produsele de îngrijire (cum ar fi uleiul de barbă). Periajul bărbii ar trebui să fie o activitate zilnică pe care o poți face dimineața sau după ce faci duș. Rețineți că prea mult periaj sau utilizarea periei greșite poate duce la iritarea pielii sau la despicarea vârfurilor. Utilizarea unei perii cu fire de păr naturale poate preveni, de asemenea, acea acumulare statică ultra-enervantă.

Întreținerea bărbii poate fi o provocare la început, dar cu timpul va fi ușor de integrat ca parte a rutinei zilnice și săptămânale de îngrijire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Traduceri Autorizate
Next post Importanta unui telefon incarcat