corturi pentru evenimente

Alege cortul potrivit pentru evenimentul tau

Cele mai cunoscute corturi evenimente sunt special create in general pentru nunti, botezuri sau concerte. Insa exista si alte tipuri de evenimente pentru care sunt utile aceste corturi. Indiferent de cat de mare este evenimentul, aceste corturi evenimente se gasesc in marimi diferite, potrivite pentru orice situatie si orice vreme mai putin placuta. Astfel intalnim urmatoarele categorii de corturi evenimente:

  • Cortul octogonal

Utilizat pentru petreceri, nunti, expozitii, ceremonii, festivaluri, conferinte si prezentari comerciale. Este printre cele utilizate corturi evenimente si se pot inchiria o data cu el si multe alte accesorii, cum ar fi: perdele de diferite dimensiuni, mese, scaune, decoratiuni, reflectoare, scene si ring de dans. Astfel evenimentul tau poate fi personalizat din orice punct de vedere.

  • Cortul oval

Este foarte asemanator cu cel octogonal in privinta evenimentelor care pot fi organizate in aer liber. Acestea sunt destul de incapatoare pentru marile evenimente precum nunti, petreceri ale companiei si prezentari comerciale. Panzele albe sunt translucide, ceea ce permite trecerea luminii pentru evenimentele din timpul zilei. Peretii au ferestre mari pe o parte si de cealalta parte a cortului.

  • Corturi transparente pentru evenimente de lux

Indiferent daca va organizati nunta, botezul sau banchetul, aceste corturi evenimente sunt perfecte pentru va eclipsa noaptea. Acestea sunt cele mai potrivite in zilele de vara, toamna sau primavara cand vremea este prielnica. Corturile transparente ofera vedere catre natura indiferent de anotimp si ofera invitatilor o experienta unica si memorabila.

  • Cort transparent de dimensiuni reduse

Creeaza un spatiu de intampinare surprinzator, care poate fi amenajat in interior sau in aer liber. Extrem de simplu si rapid de instalat, acest cort transparent este ideal pentru campaniile publicitare si toate tipurile de evenimente care vor sa-si promoveze imaginea de marca. In plus, aceste corturi transparente sunt fabricate special pentru a fi personalizate. In ceea ce priveste inchirierea, exista corturi transparente de diferite dimensiuni si depinde de modul in care doriti sa le utilizati.

Indiferent daca este vorba de festivitati corporative, private sau de oricare alt tip, la EventStuff obtineti ceea ce aveti nevoie! Selectia larga de produse, precum si serviciul de inchiriere al tuturor accesoriilor de care nu trebuie sa va lipsiti, va vor satisface nevoile.

Fie ca este „nunta anului”, o aniversare speciala, o varsta rotunda sau o intalnire de promotie a clasei dupa 50 de ani, totul ar trebui sa fie sarbatorit in locuri special amenajate. Pentru ca reuniunea sa ramana cea mai buna amintire pentru toti participantii, bazeaza-te pe echipa de la EventStuff.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Și tu faci față cu greu tartrului subgingival? Cu Life Dental Spa vei uita de această problema!
Next post Apelează la servicii sudura de înaltă calitate de la Valmix