Trei moduri in care poti obtine un Certificat Constatator Online

Certificatul Constatator este util in multe situatii si nu de putine ori, autoritiatile din Romania il solicita, pentru a putea vedea starea societatii respective la un anume moment.

Sunt situatii diferite in care acest document se solicita, iar antreprenorii se vad de multe ori in situatia in care trebuie sa il obtina urgent, uneori pe loc. Si atunci incepe incurcatura.

De unde pot obtine un certificat constatator online, rapid si in siguranta?

  1. Certificatul Constatator de la ONRC cu cardul.

Certificatul Constatator se poate obtine online, direct de pe platforma ONRC. Utilizatorul trebuie sa isi inregistreze un cont, apoi, completeaza datele de identificare, solicita certificatul constatator cu motivul pentru care ii este necesar, plateste cu cardul si apoi il descarca, impreuna cu facture.

  • Certificatul Constatator de la ONRC cu transfer bancar.

De multe ori companiile nu pot achita direct cu cardul, online si atunci prefera sa plateasca utilizand modul classic de transfer bancar (O.P.). ONRC permite acest lucru, insa certificatul constatator va fi eliberat de catre un operator, iar timpul variaza de la o zi, la trei zile lucratoare. Mai mult, cererea se semneaza cu semnatura electronica calificata, deci societatea care solicita certificatul constatator, trebuie sa detina o semnatura electronica calificata.

Platofma certificatconstatatoronline.ro permite utilizatorilor sa obtina rapid si in siguranta certificatul constatator online, fie achitand cu cardul, fie prin transfer bancar (O.P).

Interfata este foarte simplu de utilizat, timpul necesar pentru a solicita certificatul constatator este de 3-4 minute, fara a fi nevoie sa va inregistrati un cont sau sa utilizati o semnatura electronica calificata.

Pentru oricare din solutiile de mai sus vei opta, vei primi certificatul constatator in format digital, cu valoare de original, emis de ONRC.

Documentul contine in partea de sus semnatura electronica extensa a Registrului Comertului cat si un cod de bare ce permite verificarea documentului de catre orice persoana interesata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Delegatia SSG, unul dintre cele mai cunoscute Branduri Românești din security, prezentă la expoziția Intershutz din Hannover
permis barca categoria d Next post Permisul de barca categoria D iti indeplineste, la varsta adulta, dorinta pe care o aveai de cand erai copil!